SOCIAL MEDIA

sunnuntai 7. lokakuuta 2018

MEET ME! PART I


Kiire. Aloitin postauksen kertomuksella miten kiireinen viime viikko olikaan kaikkine sovittuine sekä yllättävine juttuineen. Päädyin kuitenkin pyyhkimään koko aloituksen pois. Miksikö? Haluan ehdottomasti kirjoittaa kiireestä sekä ajatuksistani siihen liittyen, mutta ne ansaitsevat ihan oman postauksensa niinpä nyt pääsettekin tutustumaan minuun tämän, alun perin Pupulandia blogista liikkeelle lähteneen kysymys & vastauslistauksen kautta.Avioliittoja?
Yksi. Olen aina, lapsesta asti tiennyt haluavani naimisiin perinteisine kirkkohäineen. Minulla ei ole mitään avoliittoa vastaan, mutta omalla kohdalla se ei ole koskaan tuntunut vaihtoehdolta.

Kihloissa?
Kerran myöskin. Kihlaus on itselleni lupaus avioliitosta.

Lapsia?
Kolme  Itselleni on ollut aina selvää myöskin se, että jonain päivänä haluan lapsia ja enemmän kuin yhden, muistan joskus  nuorena haaveilleeni jopa kuudesta lapsesta! Tie kolmen lapsen äidiksi ei ole ollut helppo, olen äärettömän kiitollinen näistä pienistäni. 


Lemmikkejä?
Myytti kissa, rodultaan Neva Masquerade. Totta puhuakseni en olisi koiraihmisenä uskonut ikinä omistavani kissaa, mutta  niin vain on tuo Siberian princess varastanut mammansa sydämen! Tähän elämäntilanteeseen ei koira oikein sovi, mutta jonain päivänä uskon meillä olevan myös pieni cotton tai sitten rakastamani berninpaimenkoira.Leikkauksia?
Nolla. En ole ollut koskaan missään leikkauksessa. Itseasiassa en ole ollut kuin kerran elämässäni todella pienenä sairaalahoidossa. Naarmuilla ja muutamalla aivotärähdyksellä ollaan siis tähän asti selvitty.Tatuointeja?
Yksi. Suunnittelin kuvan itse. Edelleen tykkään kuvasta sekä sen merkityksestä, mutta paikan ehkä miettisin uudelleen. En usko, että tulen enää ottamaan yhtään tatuointia vaikka jokin lapsiin liittyvä tatuointi kiehtoisikin. Roomalaiset numerot, arabialainen kirjoitus niissä tyyli jota seuraava tatuointini voisi edustaa.Lävistyksiä?
Nuorempana minulla on ollut lävistyksiä niin kulmassa, nenässä kuin kielessäkin. Kaikki nämä otettu ilman vanhempieni lupaa.

Muuttoja?
Kahdeksan. Lapsuudessani muutimme kaksi kertaa, miellän kuitenkin lapsuudenkodikseni omakotitalon jossa vanhempani yhä edelleen asuvat. Kotoa muuttamisen jälkeen ehdin asua hetken yksin, omassa kolmiossani  ennen opiskeluiden perässä toiseen kaupunkiin muuttamista. Opiskeluiden loppuvaiheessa muutin kesätöiden vuoksi nykyiseen kotikaupunkiini jonne sitten vähän vahingossa jäin! Täällä ostimme varsin pian mieheni kanssa yhteisen omakotitalon ( en ole koskaan ollut kerros tai rivitaloasuja) ja nyt pari vuotta sitten muutimme isompaan taloon. Uskon nyt asuvani ns elämäni kodissa. Toisaalta taas lasten lennettyä pesästä houkuttelisi meitä kovasti asua osa vuodesta ulkomailla joten ehkä yksi muutto kerrostaloon on vielä edessä ;)

Ampunut aseella?
En koskaan. En edes ilmakiväärillä.

Ottanut lopputilin?
En ole koskaan irtisanoutunut vakituisesta työsuhteesta. Aiemmat työsuhteeni ovat olleet luonteeltaan määräaikaisia. Vakituisen työn sairaanhoitopiiriltä yli kuusi vuotta sitten saamisen jälkeen olen kuitenkin vaihtanut työpistettä ja työnkuvaa pariin otteeseen.

Ollut saaressa?
Muutamia vierailuja on tullut tehtyä. 

Autosi?
Lapsiperheessä ja maalla asuessa jossa julkinen liikenne ei kulje on melkeinpä pakko omistaa auto. Emme myöskään pärjäisi yhdellä autolla. Oli myös varsin haastavaa löytää auto jonne takapenkille mahtuu kolme istuinta. Niinpä meille viimeviikolla kotiutuikin Lexus, kesällä ostetun Mersun tilalle. Kakkosautona taas meillä on Seat, kaksiovinen ja erittäin epäkäytännöllinen näin vauva- ja pikkulapsi perheessä mutta silti yksi parhaimmista autoistani!

Ollut lentokoneessa?
Kyllä! 

Onko joku itkenyt vuoksesi?
Valitettavasti.

Ollut rakastunut?
Kyllä.


Jottei postaus venyisi kilometrin mittaiseksi jaan nämä kysymykset & vastaukset kahteen osaan. Jatkoa siis luvassa!

Tsemppiä alkavaan viikkoon!3 kommenttia :

 1. Olipa ihana postaus! Kopioin tämän idean omaankin blogiin. :) Hyviä opiskeluja kaunotar! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toinen osa työn alla :D
   Kiva, että kopsasit, vastauksiasi oli mielenkiintoista lukea. Erityisesti tuo avioliitto kysymyksessä kirjoittamasi ajatukset herättivät pohtimaan asiaa pintaa syvemmältä.

   Poista
 2. Oi onpa kiva postauksen idea. Näitä on yleensä ollut Facebookin puolella, mutta kiva lukea blogistakin tämmöistä.

  VastaaPoista